STORY

Jag startade MindC med en tydlig vision: Att bidra till framgångsrika företag och lyckligare medarbetare.

Med bakgrund som civilingenjör i Industriell ekonomi och över tio års erfarenhet av att coacha medarbetare och chefer har jag förståelse för både bredden och djupet. Jag har kunskap och förståelse kring organisationen, det teoretiska och forskningsbaserade. Men jag har också djup förståelse för individen, beteenden och varför vi gör som vi gör. Förståelse för relationerna och vad som händer när vi samarbetar med varandra. Jag brukar beskriva mig som både naturvetare och humanist, och jag älskar att vara i båda dessa världar, att se vad som händer när de blandas!

De senaste tio åren har jag jobbat med stress på individnivå. Det har varit fantastiskt att se vilken otrolig skillnad man kan göra för stressnivån, prestationen och välmåendet på individnivå. Men det har också fört med sig en hel del frustration, eftersom det för många är svårt att behålla en hälsosam stressnivå när deras omvärld rusar på precis som vanligt. Att se personer kämpa för hållbarhet när de grundläggande förutsättningarna på arbetsplatsen saknas har fått mig att inse att det behövs något mer. Att skapa framgångsrika team är ett steg på vägen, att jobba med hälsosamt ledarskap ett annat.

Att skapa framgångsrika team gör skillnad genom att det

  • ökar utväxlingen på varje individs insats
  • stärker, stöttar och utvecklar individerna
  • skapar en hälsosammare, mindre stressande vardag
  • minskar frustration, irritation och konflikter

Att skapa ett hälsosamt ledarskap gör skillnad då det

  • ger förutsättningar för individen att prestera optimalt
  • ger förutsättningar för en hälsosam stressnivå
  • ger ett hållbart medarbetarskap

Det är det här jag brinner för och det är här jag bidrar just nu – med att skapa framgångsrika och hållbara arbetsplatser. Eftersom det ger både framgångsrika företag och lyckligare medarbetare.

 

Jag hoppas att vi får tillfälle att prata mer om det här!

Karin Hamrin

Mind Consulting

Lilla Torget 4, Göteborg
Karin Hamrin 0732 - 52 78 72