MIND Ledarutveckling

Vill du utvecklas i din roll som ledare? Jag coachar chefer och ledare som vill utveckla ett hälsosamt ledarskap – för sig själv och för sina medarbetare.

Oavsett om du leder ett team eller en hel koncern så börjar allt ledarskap med dig själv. Vad vill du uppnå i ditt ledarskap? Hur vill du påverka dina medarbetare och din omgivning? Vilka är dina främsta egenskaper som ledare? Var hittar du dina största utmaningar? Detta är frågor som vi jobbar med inom MIND Ledarutveckling.

Vi utgår alltid utifrån din specifika situation – din vardag och dina utmaningar. Vi kartlägger vad det är du vill uppnå och formulerar din målbild. Tillsammans identifierar vi vilka nyckelbeteenden som leder till ditt mål, och hur du ska göra för att tillägna dig dem. Vi identifierar dina främsta utmaningar och vad du behöver göra för att möta dessa. Vi identifierar dina styrkor som ledare och hur du kan vidareutveckla dessa, eftersom styrkebaserad utveckling ger motivation, energi och varaktiga resultat.

MIND Ledarutveckling hjälper dig att våga anta nya utmaningar, att gå utanför din komfortzon och att hela tiden utvecklas som ledare.

Grundprogrammet innehåller 8 träffar à 1,5 timme. Vi träffas hos dig eller på Lilla Torget 4 i centrala Göteborg. Under programmets gång har vi också täta avstämningar över telefon och mail, allt för att du ska lyckas med din process och nå dina mål.

”Allt var väldigt konkret, och därför lätt att anamma”

”Vi gick igenom min arbetssituation noga, analyserade vad som fungerade bra och dåligt. Sedan diskuterade vi strategier för förbättringar, både i detalj och mer övergripande. Verktygen jag fick implementerades och analyserades sedan vid nästa träff. Allt var väldigt konkret och därför lätt att anamma. Ju fler träffar vi hade bakom oss, desto mer framsteg hade jag gjort.”

Mind Consulting

Lilla Torget 4, Göteborg
Karin Hamrin 0732 - 52 78 72